T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AKSARAY / MERKEZ - Akin İlkokulu

Akin İlkokulu

Telefon
0 382 2557140
Belgegeçer
5055245676
WEB
https://akinilkokulu.meb.k12.tr
Adres
AKİN İLKOKULU AKİN KÖYÜ AKIN KÜME EVLERİ NO 120 MERKEZ / AKSARAY 68000
Vizyon
Akin İlkokulu Müdürlüğü olarak bizler çağdaş eğitim ve bilgi çağının gerektirdiği tüm değerlere bağlı, bilgi ve teknolojileri kullanan,Türk eğitim sisteminde ve diğer hizmet sektörlerinde de örnek olabilmek için bunları bir yaşam biçimi haline getirmiş, öğrenen ve sürekli kendini geliştiren çağdaş bir kurum olmaktır.
Misyon
Akin İlkokulu Müdürlüğü olarak, milli eğitim temel kanununun amaçları ile Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, bağlı olduğumuz tüm kurum, okul ve eğitim çalışanlarının beklentilerini karşılamak ve çağın gereksinimlerine uygun bir hizmet sunmak; kurum, okul ve eğitim çalışanlarımızın olanak ve yeterliliklerini arttırarak, etkililik ve verimliliklerini yükseltmek ve böylece Türk milli eğitim sistemine katkıda bulunmaktır.
Başarılar
İlköğretim bünyesinde iken sporsal alanda başarıları mevcuttur.
Öğretmen :8
Öğrenci :59
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1224
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
09:00 -14:40
Isınma
kalorifer
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İngilizce
Lojman
1 - Lojman 1+1 şeklinde betonarme yapıdan oluşmakta,sobalıdır. Ancak fiziki şartları bakımından kullanılmamakta depo olarak kullanılmaktadır.
Ulaşım
İl merkezine yakın mesafede olması sebebiyle, personel kendi araçlarıyla gidiş-geliş yapmaktadır.
Servis Bilgisi
Servis yoktur
Yerleşim Yeri
Aksaray´ın Toki Bölgesinin arkasına düşen ilk köydür.Köy halkı tarım ve hayvanclıkla meşguldür.Köyün büyük çoğunluğu yurt dışında ikamet eden gurbetçidir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
9,5 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
2015 YILINDA 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI DÜZENLENMİŞTİR
Proje Çalışmaları
2016-BEYAZ BAYRAK PROJESİ 2019-BESLENME DOSTU PROJESİ 2020-OKULUM TEMİZ BELGESİ PROJESİ 2021-OKULUM TEMİZ BELGESİ PROJESİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
-2017-KA101 - Okul eğitimi personel hareketliliği(Duygusal zekanın Koçlukla bütünleşmesi) BAŞVURUSU YAPILDI ANCAK ULUSAL AJANS TARAFINDAN YAPILAN DEĞERLENDİRME SONUCUNDA PROJEMİZ GEÇMEDİ -2021/2022 Eğitim öğretim yılında İsviçre/ Zürich Merkezli Maya Kult Verein / Maya Kültür Sanat Derneği ile Okulumuz Akin İlkokulu arasında Kültür-Tanıtım ve Eğitim projemiz 2021 yılında onaylanmış ve 2022 yılı içerinde tamamlanmıştır.
Diğer Hususlar
Okulumuz taşıma merkezi olup 3 ayrı köyden okulumuza öğrenciler gelmektedir.
Yazdır